Читај ми!

Hoćeš uživo da gledaš Nikse u plej-ofu? Spremi minimum hiljadu dolara!

Posle punih osam godina posta, plej-of košarka će se ponovo igrati u čuvenom ”Medison Skver Gardenu”. Zato i ne čudi što najjeftinija karta za prvi meč Niksa i Hoksa staje 968 dolara!

Da, dobro ste pročitali. Gotovo hiljadu ”zelembaća” je potrebno izdvojiti za utakmicu prve runde plej-ofa Istočne konferencije koju će četvrtoplasirani Njujork igrati protiv petoplasirane Atlante.

Predvođeni na terenu ove sezone spektakularnim Džulijusom Rendlom (izvesno dobitnik nagrade za igrača koji je najviše napredovao), te trenerom koji je prošlog leta preuzeo ruševine od tima i za svega jednu sezonu uspeo da napravi meteorski uspon, Tomom Tibodoom, Niksi su bez dileme najveće izenenađenje godine.

”Hustle basketball", odnosno košarka sa velikom energijom na oba kraja terena, pobrala je sasvim sigurno poprilične simpatije u svetu košarke, a bez dileme zavredila poštovanje čitave javnosti. Niksi ne igraju najlepšu košarku, ali igraju dobru košarku. Baš dobru (skor 41-31).

To se oseća i van terena, pa je za prvo pojavljivanje Niksa u doigravanju od sezone 2012/13 u ”Velikoj jabuci” interesovanje ogromno.

Najlošija i najjeftnija karta u ”Meki” staje 986 dolara (izvor ticketcity.com), dok za one na samom parketu treba izdvojiti celih 12 hiljada!

Dakle, pare su tamo gde su Niksi, koji su i pored katastrofalno loših igara u prethodnim godinama i dalje najvrednija NBA franšiza, čiju vrednost magazin Forbs procenjuje na 5 milijardi dolara.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво