Читај ми!

Košarkašice Srbije bruse formu na Zlatiboru

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije stigle suna Zlatibor, gde će u naredne tri nedelje graditi formu za velika takmičenja koja ih očekuju ovog leta. Reprezentacija Srbije od 17. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, gde će u grupnoj fazi za protivnike imati timove Italije, Grčke i Crne Gore.

U prethodne dve nedelje, mlade košarkašice predvođene nekolicinom iskusnih reprezentativki, vredno su radile u Vizuri.

"Dobro smo trenirale u prethodne dve nedelje u Vizuri. Imale smo svakodnevno po dva treninga i radile smo mnogo na tehnici i na timskoj igri. U ekipi vlada dobra takmičarska atmosfera. Nadam se da će nas zdravlje poslužiti i sigurna sam da ćemo i u nastavku priprema raditi dobro", istakla je Ivana Raca za sajt KSS.

Na Zlatiboru selektorka moće da računa na sledeće igračice: Dajana Butulija, Maja Miljković, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Teodora Turudić, Ivana Raca, Anđela Dugalić, Katarina Zec, Mona Zarić, Milica Popović, Mina Đorđević, Višnja Stefanović, Sofija Olić, Tina Selaković, Maša Janković, Ivana Katanić i Vladana Vujisić, a zbog obaveza prema klubovima kasnije će se u etapama reprezentaciji priključiti i Snežana Bogićević, Sonja Vasić, Nikolina Milić, Jelena Bruks, Tina Krajišnik, Sara Krnjić, Maja Škorić, Ivon Anderson, Ana Dabović, Aleksandra Crvendakić, Saša Čađo i Nevena Jovanović.

"Treninzi su jaki i visokog intenziteta. Radile smo dosta jedan na jedan situacija. Dajemo sve od sebe. Veoma mi znače jaki treninzi i mnogo novih stvari sam naučila. Sigurna sam da ćemo dobrim odnosom prema radu i prema treninzima napredovati i pripremiti za sva iskušenja koja su pred nama", rekla je Anđela Dugalić.

Reprezentacija Srbije od 17. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, gde će u grupnoj fazi za protivnike imati timove Italije, Grčke i Crne Gore.

Mesec dana kasnije, naše najbolje košarkašice igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protivnici u grupnoj fazi biće timovi Kanade, Španije i Koreje.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво