Читај ми!

Povreda Pokuševskog, Dončić i Marjanović dobri u porazu

Srpski ruki Aleksej Pokuševski povredio se u porazu Oklahome od Finiksa sa 123:120. Sakramento je lako nadigrao Dalas u Teksasu sa 111:99 uprkos dobrim igrama Luke Dončića i Bobana Marjanovića. Majami je na gostovanju nadigrao Šarlot sa 121:111, a Nemanja Bjelica nije ulazio u igru. I Filadelfija je na gostovanju nadigrala San Antonio sa 113:111 posle produžetka.

Oklahoma je i sa Finiksom nastavila seriju poraza, a Aleksej Pokuševski je zvog povrede kolena morao da napusti teren posle desetak minuta igre u meču u kome je bio starter.

Još je nepoznato kog obima je povreda i koliko će Pokuševskom biti potrebno za povratak na teren a meč je završio sa četiri postignuta poena i dve asistencije.

U timu Oklahome čak sedmoricu igrača su imala dvocifren šuterski učinak, a najviše je postigao Darijus Bezli 19 poena ali im to nije pomoglo da izbegnu treći poraz za redom.

U pobedničkom timiu najefikasniji je bio Dejvin Buker sa 32 poena, dok je dabl-dabl učinak imao Kris Pol sa 18 poena u 11 asistencija.

Finiksu je ovo četvrti uzastopni trijumf, pa je sada izjednačen sa prvoplasiranom Jutom na Zapadu sa skorom 46-18, a šansu da ih ugrozi ima i Denver Nikole Jokića.

Iako je Luka Dončić nastavio seriju sjajnih igara i ponovo bio najefikasniji igrač u duelu Dalasa i Sakramenta, nije uspeo da sačuva svoj tim od poraza.

Dončić je meč završio sa 30 postignutih poena, a imao je odličnu podršku i od srpskog centra Bobana Marjanovića koji je ponovo odlično iskoristio pruženu šansu za igru.

Protiv Kingsa centar Dalasa je za nepunih dvanaest minuta igre ubacio osam poena uz čak sedam skokova. Dalasu je nedostajao povređeni Letonac Kristaps Porzingis, a Dončića su dobro pratili Džejlen Branson sa 17 i Dvajt Pauel sa 13 poena, ali sve to nije bilo dovoljno da se zaustavi raspoloženi tim Sakramenta.

Sa 27 poena predvodio ih je Badi Hild, dok je odličan bio i Marvin Bedžli sa 23, a dobru partiju pružio je i Rišon Holms sa 17 poena.

Majami je nadigrao Šarlot na gostovanju sa 121:111, a Nemanja Bjelica nije ulazio u igru.

A na gostovanju je pobedu slavila i Filadelfija nadigravši San Antonio sa 113:111 posle produžetka.

Lider Istoka Filadelfija nadigrala je San Antonio tek posle produžetka sa 113:111, a igrač odluke je bio Ben Simons koji je u poslednjim trenucima posle promašaja Embida ubacio loptu kroz obruč za novo slavlje tima iz Pensilvanije.

Tim pobednika je po efikasnosti predvodio Džoel Embid i meč završio sa 34 postignuta poena.

Na gostovanju je slavio i Majami nadigravši Šarlot sa 121:111, a naš internacionalac Nemanja Bjelica nije ulazio u igru.

Vicešempion NBA lige je timskom igrom dadigrao domaćine a predvodio ih je Ben Adebajo sa 20 postignutih poena uz odličnu pratnju ostalog tima. Kendin Nan je dodao 19, a Goran Dragić i Džimi Batler po 18 postignutih poena. U poraženom timu najefikasniji je bio Vašington sa 21 postignutim poenom.

Njujork je lagano pobedio Hjuston u Teksasu sa 122:97, a opet je tim predvodio Rendl sa 31 poenom.

U poslednjem sinoćnom meču i Toronto je na gostovanju nadigrao LA Lejkerse sa 121:114.

Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:

Milvoki - Bruklin 117:114
Boston - Portland 129:119
Šarlot - Majami 111:121
Dalas - Sakramento 99:111
Hjuston - Njujork 97:122
Oklahoma - Finiks 120:123
San Antonio - Filadelfija 111:113 posle produžetka
LA Lejkers - Toronto 114:121

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво