Читај ми!

Jokić posle nove dominantne partije čestitao Vaskrs navijačima u Srbiji

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u NBA ligi, a posle meča je svim gledaocima RTS-a i navijačima u Srbiji čestitao Vaskrs. Jokić je predvodio Denver do pobede nad Los Anđeles klipersa u derbiju (110:104), kojim je njegov tim skočio na treće mesto na tabeli Zapadne konferencije.

"Za početak da vašim gledaocima čestitam Vaskrs. Hristos Voskrese! Da ga provedu kako treba", počeo je Jokić razgovor sa našim Aleksandrom Žigićem.

Jokić je na parketu proveo nešto više od pola sata i za to vreme postigao 30 poena, imao 14 skokova i sedam asistencija.

Ponovo je iz igre šutirao više od 50% (9/17, 2/6 za tri, 10/10 penali), a njegova statistika je još impresivnija jer tokom utakmice nije izgubio niti jednu loptu.

"Super utakmica za nas. Ceo meč su nekako bili tu, ali smo u trećoj i četvrtoj četvrtini otišli na 10 razlike. Mislim da je klupa bila sjajna danas, imali su ozbiljnu energiju. Kada je +/- kategorija u pitanju, Ostin Rivers je imao 22, svi ostali sa klupe su bili u plusu."

Osim sjajnog učinka, momak iz Sombora je bio odlučujući faktor u završnici meča – Klipersi su se približili, ali je onda Srbin izborio faul pri šutu za tri, pogodio sva slobodna bacanja, potom asistirao Fakundu Kampacu za još jednu trojku i tako rešio pitanje pobednika.

"Na kraju je bilo gusto, ali ne toliko, jer smo mi pogađali neke šuteve i završili šest razlike za nas. Najvažnije je da smo pobedili, sada smo treći, pa ćemo videti šta će biti", zaključio je Jokić.

Ovim trijumfom Denver je izborio treće mesto na tabeli Zapadne konferencije i sada ima 43 pobede i 31 poraz, ali i bolji međusobni skor od Klipersa, koji imaju isti učinak.

Nagetsi će ostati u Los Anđelesu još nekoliko dana jer u noći između ponedeljka i utorka ih očekuje novi derbi, ovoga puta protiv Lejkersa, za koje će igrati oporavljeni Lebron Džejms.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво