Читај ми!

Jokić nastavlja seriju, nadigran i Toronto

Nikola Jokić je nastavio da predvodi tim Denvera, koji je pobedio Toronto sa 121:111, a iako ovoga puta nije bio najefikasniji igrač, meč je završio sa novim dvostrukim dvocifrenim učinkom. I Aleksej Pokuševski je bio nadomak dabl-dabl učinka, ali je njegova Oklahoma ipak izgubila od Nju Orleansa sa 109:95.

Srpski centar Nikola Jokić ne posustaje i uspešno predvodi tim u vrlo dinamičnom ritmu utakmica završnice prvenstva.

Protekle noći ulogu najefikasnijeg šutera je prepustio Majklu Porteru Junioru, ali je meč završio sa dovim dvostrukim dvocifrenim učinkom od 19 poena i 11 skokova uz dve asistencije iako je u igri proveo manje od pola sata.

Nije ni bilo potrbe za njegovo veće angažovanje, pa je trener Majkl Meloun odlučio da ga malo odmori tokom četvrtog dela meča, kada je već bilo izvesno da će Denver odneti novu pobedu na svom terenu.

Gosti su samo u prvoj četvrtini imali inicijativu i došli do prednosti, ali su domaćini potom timskom igrom načinili rezultatski preokret i došli do dvocifrene prednosti koju su održavali do kraja meča.

Najefikasniji u timu pobednika bio je Majkl Porter sa 23 postignuta poena i po sedam asistencija i skokova.

U poraženom timu Odži Anunobi je bio najefikasniji igrač meča sa 25 poena i po tri skoka i asistencije, ali im je to bila slaba uteha.

Oklahoma je pretrpela novi poraz, ovoga puta od Nju Orleansa sa 109:95, iako je Aleksej Pokuševski odigrao još jednu dobru partiju i bio nadomak dabl-dabl učinka.

Ubacio je osam poena i zabeležio devet skokova za 28 minuta igre, a u njegovom timu najefikasniji su bili Dort, Maledon i Bazli, koji su ubacili 17, 16 i 15 poena.

U timu pobednika najefikasniji su bili Zajon Vilijamson i Brendon Ingram sa 27, odnosno 24 poena.

Košarkaši Dalasa su kao gosti ubedljivo nadigrali Detroit sa 115:105 iako u timu nije bilo Luke Dončića. Ulogu vođe tima preuzeo je Tim Hardavej Junior, a svoj doprinos pobedi je dao i Boban Marjanović. 

Bruklin je na gostovanju nadigrao Indijanu sa 130:113 uz sjajnu igru Kevina Durenta. Ipak najefikasniji igrač sinoćnih mečeva bio je Kevin Porter Junior, koji je postigao čak 50 poena u iznenađujućoj pobedi Hjustona nad Milvokijem – 143:136. 

Rezultati sinoćnih mečeva NBA lige:

Detroit – Dalas 105:115
Indijana – Bruklin 113:130
Hjuston – Milvoki 143:136
Minesota – Golden stejt 126:114
Denver – Toronto 121:111
Oklahoma – Nju Orleans 95:109

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво