Читај ми!

Dončić postigao 39 poena za tri četvrtine, Dalas silan protiv Golden Stejta

Luka Dončić vodio je Dalas Maverikse do ubedljivog trijumfa nad Golden Stejtom (133:103), a sve to za samo 28 minuta provedenih u igri.

Dalas Maveriksi su savladali Golden Stejt Voriorse sa 133:103. U jednom trenutku ekipa iz Kalifornije je vodila i sa 43 poena razlike.

"Najvažnija utakmica sezone, a bila je gotova pre nego što je počela", rekao je Stiv Ker, trener Golden Stejta., a potom dodao da je jasno da je Dalas ekipa koja izgleda kao da igra plej-of, dok njegov tim deluje kao da igra egzibicionu košarku.

Stefon Kari je postigao 27 poena, od čega pet trojki. Time je njegov rekord u broju trojki u jednom mesecu stigao do 90. Džejms Harden je prethodno u novembru 2019. godine pogodio 82.

Luka Dončić je bio najbolji u timu iz Teksasa, postigavši 39 poena za 28 minuta na parketu. Šutirao je 15 od 23 iz igre, a pritom je imao osam asistencija i šest skokova. Pogodio je četiri trojke, od deset pokušanih.

Golden Stejt je bio bez poena devet minuta i 40 sekundi na kraju prve i početku druge deonice. Kada su konačno pogodili dva slobodna bacanja, Voriorsi su smanjili na 47:18.

Dalas naredni meč igra u Mičigenu, protiv Detroita. Ovo će biti njihov drugi meč u devet dana. Istog dana Golden Stejt počinje turneju od četiri meča na putu.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво