Читај ми!

Dabl-dabl Jokića za novi trijumf oslabljenih Nagetsa

Ekipa iz Kolorada savladala Hjuston Roketse rezultatom 129:116.

Iako oslabljeni, Denver Nagetsu su uspeli da stignu do trijumfa. Nikola Jokić je zabeležio 24 poena i 12 asistencija, a svemu tome je pridodao osam skokova. U igri je proveo 29 minuta.

Majkl Porter Džunior je odigrao partiju karijere, pošto je postigao 29 poena. Pi Džej Dozier je stao na 23 poena, dok je Fakundo Kampaco zabeležio 13 asistencija.

Di Džej Vilson je bio najefikasniji u ekipi iz Teksasa, a on je postigao 25 poena.

Sjajan meč su odigrali Dalas Maveriksi i Los Anđeles Lejkersi. Luka Dončić je bio neko o kome su košarkaši ekipe iz Kalifornije vodili najviše računa, pa je tako slovenački igrač postigao 18 poena. Međutim, imao je i 13 asistencija, a ne mali broj njih išao je u ruke Dvajta Pauela, koji je sa 25 poena imao najefikasnije veče u sezoni.

Na kraju, a posle nadoknađivanja zaostatka od 17 poena, Dalas je slavio sa 108:93. U drugom poluvremenu, rezultat je bio 62:35 za Maverikse.

Ovaj trijumf približava Dalas ulasku u plej-of sa šeste pozicije, sa koje ekipa ne mora da igra plej-in.

Janis Adetokumbo je stigao do druge pozicije zbirne Milvokijeve liste strelaca u meču u kome je ekipa iz Viskonsina nanela četvrti uzastopni poraz svakako nekompletnim Filadelfija Seventisiksersima.

Rezultat je bio 132:94, a to je najmanje postignutih poena u jednom meču za tim u kome na parketu nije bilo ol-star igrača Bena Simonsa i Žoela Embida.

Adetokumbo je na ovom meču postigao 24 poena, a ukupno je za Bakse postigao 12.023 poena.

Prvi na listi je Karim Abdul Džabar, inače najbolji strelac u istoriji NBA lige, koji je samo za Milvoki postigao 14.211 poena.

Tajris Maksi i Šejk Milton su bili najefikasniji u Filadelfiji sa po 15 poena.

Njujork Niksi su pobedili Toronto rezultatom 130:103, što je deveta uzastopna pobeda za ovaj tim. Džulijus Rendl je postigao 31 poen, dok su u poraženom timu najefikasniji bili Ou Dži Anunobi i Fred Vanvlit sa po 27 poena.

U ostalim mečevima Indijana je pobedila Detroit sa 115:109, San Antonio Sparsi su bili bolji od Nju Orleans Pelikansa sa 110:108, Majami je pobedio Čikago sa 106:101 (Nemanja Bjelica nije igrao), dok je Minesota savladala Jutu sa 101:96.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво