Читај ми!

Pokuševski i Oklahoma nemoćni pred tripl-dabl mašinom

Košarkaši Oklahoma Sitija nastavili su da ređaju poraze i trenutno su jedna od najlošijih ekipa u NBA ligi. Tander je doživeo 13. uzastopni neuspeh, a ovoga puta bolji od njih bio je Vašington, rezultatom 129:109.

Ekipa u kojoj igra mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski poslednji put slast pobede osetila je 1. aprila i trenutno služi da protivnici protiv nje pojačavaju sopstveni učinak.

Protiv "čarobnjaka" su se držali u prvom poluvremenu, ali su gosti dodali gas u nastavku i poprilično rutinski trijumfovali.

Pokuševski je dobio 20 minuta i postigao osam poena (3/10 iz igre, 0/4 trojke), uz tri skoka i dve blokade.

Kod Tandera najbolji su bili Bizli i Maledon sa po 20 poena, ali to nije bilo dovoljno protiv tripl-dabl mašine Rasela Vestbruka.

Nekadašnji plejmejker Hjustona i Oklahome je treću utakmicu uzastopno bio dvocifren u barem tri kategorije, pa sada ima 28 tripl-dablova ove sezone. U proseku ih beleži na svakom drugom meču i ubedljivo vodi u tom segmentu jer je drugi Nikola Jokić sa 15.

Dominaciju protiv nekadašnjeg kluba zaokružio je sa 37 poena i po 11 skokova i asistencija, a sjajnu pomoć imao je od Bredlija Bila, koji je dodao četiri poena manje.

Vašington je 10. tim Istočne konferencije sa 26 pobeda i 33 poraza, dok je Oklahoma 13. na Zapadu (20-40).

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи