Radmanović u Šarlotu

Srpski košarkaš Vladimir Radmanović prešao je u redove Šarlota u NBA ligi, a njegov dosadašnji klub, LA Lejkers, dobio je u zamenu dvojicu igrača, preneli su američki elektronski mediji.

Radmanović je visok 208 centimetara, a u Lejkersima je u proseku postizao 5,9 poena i 2,5 skoka. U Lejkerse će iz Šarlota doći krilo Adam Morison i bek Šenon Braun.

Radmanović će u poslednjoj godini ugovora zaraditi 6,5 miliona dolara. Generalni menadžer Šarlota Rod Higins rekao je da očekuje da će novo pojačanje igrati na obe krilne pozicije.

"Donosi nam visinu i snagu. On je momak koji zna da pogađa. mislim da će se dobro uklopiti u našu sadašnju postavu", rekao je Higins.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво