Golemac: Protiv Zvezde moramo da pružimo sve što možemo

Trener košarkaša Cedevita Olimpije Jurica Golemac je izrazio uverenje da njegov tim mora pružiti sve što može u ovom trenutku ako želi da uspešno parira Crvenoj zvezdi na gostovanju u odloženoj utakmici 11. kola ABA lige. Utakmica između crveno-belih i Cedevita Olimpije igra se u sredu od 18 sati.

Ovo će biti prvi od dva uzastopna meča koja će dva tima odigrati u samo pet dana, s obzirom na to da je u nedelju na programu odloženi meč 24. kola u Ljubljani.

"Obe ekipe se bore za plasman u plej-of, tako da sam siguran da nas čeka zanimljiv meč. Ako želimo da pariramo Crvenoj zvezdi u Beogradu, moramo da pružimo sve što možemo u ovom trenutku. Moramo da igramo fokusirano i fizički i taktički, na najvišem nivou ako želimo da trijumfujemo", istakao je Golemac za klupski sajt.

Centar Cedevita Olimpije Majkl Hopkins, koji ove sezone u regionalnom takmičenju prosečno beleži 10,6 poena i 6,8 skokova po meču, ističe da je pred njegovom ekipom izuzetno zahtevna utakmica.

"Čeka nas težak test, jer se ligaški deo sezone bliži kraju. Obe ekipe su napravile dosta promena u sastavu u odnosu na decembar i vreme kada je trebalo prvi put da se sastanemo. Svesni smo da ćemo morati da igramo agresivno u odbrani i pođednako angažovano u napadu. Takođe, moraćemo da budemo pametni i smanjimo broj izgubljenih lopti", poručio je Hopkins.

Cedevita Olimpija nakon 22 odigrane utakmice zauzima peto mesto na tebeli, sa skorom 17 pobeda i pet poraza, dok beogradski crveno-beli uz isti broj mečeva imaju dve pobede više i zauzimaju treću poziciju.

Utakmica između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije igra se u sredu od 18 sati.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво