Bogdanović usporio, Atlanta nastavila da pobeđuje

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović posle sjajne sedmice odigrao je nešto slabiju utakmicu, ali je njegova Atlanta ostvarila treću uzastopnu pobedu, ovoga puta nad Golden Stejtom. Atlanta je na svom parketu savladala Voriorse rezultatom 117:111, uz dvocifreni učinak Bogdana.

Nekadašnji igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta na parketu je proveo 33 minuta i za to vreme postigao 10 poena (3/10 iz igre, 3/6 za tri), uz tri skoka, pet asistencija i po dve ukradene i izgubljene lopte.

Bogdanović je tako prekinuo seriju mečeva na kojima je imao 20+ poena, ali Hoksima nije smetalo da izvojevaju još jedan trijumf.

Tokom cele utakmice viđena je "rezultatska klackalica", da bi se domaći sastav odlepio u poslednjoj četvrtini i prednost uspeo da sačuva do kraja.

Najefikasniji je bio Danilo Galinari sa 25 poena i 10 uhvaćenih lopti, dok je još bolji dabl-dabl upisao Klint Kapela (24 poena i čak 18 skokova).

S druge strane, dominirao je Stef Kari koji je meč završio sa 37 poena, a Keli Ubre je dodao 20 i imao 11 skokova.

Atlanta je nakon ovog trijumfa ostala četvrta na Istoku sa skorom 26-24, dok su "ratnici" deseti na Zapadu sa 23 pobede i 27 poraza.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво