Читај ми!

Markota se rastao sa Cibonom nakon sukoba sa Jovanovićem

Damir Markota više nije košarkaš Cibone, saopštio je danas klub iz Zagreba. Markota je imao ugovor sa klubom potpisan do kraja sezone ali su ga sporazumno raskinuli.

Nedugo nakon što se saznalo da je tokom utakmice protiv Gorice ušao u sukob sa trenerom Vladom Jovanovićem, Cibona je je saopštila da je sa Markotom postignut sporazumni raskid saradnje.

"Svima je poznata emocija s kojom je nastupao, a u prethodnom periodu zbog povrede Ahilove tetive bio je sprečen da pomogne saigračima onoliko koliko je hteo. Nesporazum između trenera Jovanovića i Markote, sa kojim je javnost upoznata, rešen je na miran i civilzovan način. Situacija je trebalo da ostane unutar svlačionice", stoji u saopštenju Cibone.

Markota, koji se u oktobru peti put vratio u klub kada je potpisao ugovor do kraja sezone, zahvalio se Ciboni na ukazanoj prilici i svim lepim godinama koje je proveo u klubu.

"Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja, pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu da dam svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, rešili smo to između sebe i tako će i ostati", rekao je Markota.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво