Читај ми!

Alanta poražena uprkos odličnom Bogdanoviću, Orlando iznenadio Kliperse

Iako je odigrao jednu od najboljih utakmica sezone Bogdan Bogdanović nije uspeo da spreči Finiks da nadigra Atlantu sa 117:110 u poslednjoj sinoćnjoj utakmici. Orlando je na gostovanju iznenadio LA Kliperse i naneo im poraz sa 103:96.

Srpski šuter Bogdan Bogdanović počeo je utakmicu u startnoj postavi a završio je kao najefikasniji igrač sa 22 postignuta poena uz šest asistencija, dva skoka i tri osvojene lopte.

Ipak to nije mnogo pomoglo negovom timu koji je samo u trećem delu meča uspeo da ugrozi vođstvo domaćina.

U samom finišu meča tim Finiksa je opet preuzeo inicijativu i obezbedio pobedu kojom se učvrstio na drugoj poziciji Zapadne konferencije sa 32 pobede i 14 poraza. Atlanta je šesta na Istoku sa 23 pobede i 24 poraza.

U pobedničkom timu Finiksa najefikasniji je bio Devin Buker sa 21 postignutim poenom, Dario Šarić je ubacio jedan koš manje a čak još petorica igrača su imala dvocifren šuterski učinak.

Pored Bogdanovića najefikasniji u timu Atlante bili su Kapela sa 14 poena uz 16 skokova i Tre Jang sa 19 postignutih poena ali im to nije mnogo pomoglo da se sačuvaju od poraza.

Orlando je na gostovanju iznenadio LA Kliperse i naneo im poraz sa 103:96 uprkos odličnoj igri Kavaj Lenarda koji je sa 28 postignutih poena i po 5 skokova i asistencija bio najefikasniji igrač meča.

Sve to je ipak ostalo u senci odlične timske igre Orlanda u kome ne najefikasniji Okeke postigao 18 poena.

U prvoj utakmici večeri Šarlot je na gostovanju nadigrao Vašington sa 114:104, a Nikola Jokić je odigrao još jednu odličnu utakmicu u pobedi Denvera nad Filadelfijom sa 104:95.

Rezultati NBA mečeva:

Vašington - Šarlot 104:114
Denver - Filadelfija 104:95
LA Klipersi - Orlando 96:103
Finiks - Atlanta 117:110

 

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво