Читај ми!

Bogdan svedočio kako Jokićev Denver uništava Atlantu

Noć u NBA ligi obeležila je ubedljiva pobeda Denveg nagetsa nad ekipom Atlante (126:102), u utakmici u kojoj su se sastali dvojica srpskih reprezentativaca – Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović. Jokić je bio uspešniji i ponovo mu je malo nedostajalo da upiše tripl-dabl.

Momak iz Sombora je bio jedan od predvodnika svog tima, iako je na terenu proveo tek nešto više od 28 minuta.

Za to vreme je ubacio 16 poena (7/12 iz igre), uz 10 skokova, osam asistencija, dve blokade, jedne ukradene lopte – i sve to bez ijedne izgubljene.

Jokić nije bio najefikasniji u redovima "grumenja", poen više imao je Džamal Mari, a poen manje Majkl Porter junior, koji je takođe uhvatio 10 lopti.

Neke od Nikolinih asistencija išle su za Erona Gordona, pošto je nekadašnji član Orlando medžika debitovao u novom timu sa 13 poena i po dva skoka i asistencije.

Denver je bio u zaostatku nakon prve četvrtine, ali je već do poluvremena imao dvocifrenu prednost. Igrači Majka Melouna su u trećoj deonici slomili otpor rivala i rutinski priveli meč kraju.

Kod Hoksa je nastupio Bogdan Bogdanović i zabeležio devet poena, uz slab procenat šuta iz igre. Nekadašnji igrač Sakramenta je pogodio četiri šuta iz devet pokušaja, dok je najbolji kod gostiju bio Tre Jang sa 21 poenom.

Nagetsi su ostali na petom mestu Zapadne konferencije sa 28 pobeda i 18 poraza, dok je Atlanta šesta na Istoku sa skorom 23-23.

U ostalim utakmicama, Portland je sa 122:117 savladao Toronto, dok su Lejkersi bili bolji od Orlanda – 96:93.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво