Читај ми!

Jovanović: Nismo uspeli da uspostavimo odbranu

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović posle poraza od Partizana konstatovao je da njegov tim nije uspeo da uspostavim odbranu, a igrači koji imaju glavne uloge ušli su prebrzo u faulove.

Mega je na svom parketu izgubila od crno-belih sa 98:88 u 23. kolu regionalne ABA lige, a na konferenciji za medije posle meča trener Jovanović je posebno istakao da je utakmica bila veoma interesantna.

"Bila je veoma dobra utakmica, interesantna za gledanje. Ne bih rekao da je krajnji rezultat odraz igre i jednog i drugog tima u toku utakmice. Onoga čega sam se pribojavao u pripremi utakmice, to se i ostvarilo. U delovima utakmice gde smo uspeli da iskontrolišemo njihov skok u napadu, kotranapad, a u isto vreme gde smo imali kontrolu našeg napada i neizgubljene lopte, mi smo imali jako dobro utakmicu", rekao je Jovanović na konferenciji posle meča.

Bio je ovo deveti poraz Mege u dosadašnjem delu takmičenja, a trener Jovanović je kao glavni razlog poraza naveo slabiju igru u odbrani.

"Nismo uspeli da uspostavimo odbranu, igrači koji imaju glavne uloge ušli su prebrzo u faulove. U jednom trenutku pet igrača je imalo po tri lične greške, što je mnogo na rotaciju koju posedujemo. Čestitam mojoj ekipi na dobroj utakmici, čekamo naredne mečeve", zaključio je Jovanović.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво