Читај ми!

Pokuševski ponovo dobar, ali je Oklahoma ponovo izgubila

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski bio je zapažen u porazu svoje Oklahome od gostiju iz Memfisa od 116:107.

Aleksej je ponovo meč počeo u prvoj petorci i opravdao pruženo poverenje ubacivši 13 poena, uz dobrih pet od osam iz igre.

On je na to dodao i pet asistencija, tri skoka i jednu blokadu za 33 minuta na parketu.

Mozes Braun je bio najefikasniji kod Tandera sa 19, Lugenc Dort je dodao 14, dok je iskusni Al Horford imao isti broj poena kao i Pokuševski.

Na drugoj strani kod Grizlisa košgeterski najraspoloženiji bio je Dilon Bruks sa 25 poena, Grejšon Alen dodao je 20, dok je litvanski centar Jonas Valančijunas meč zvaršio sa 16 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Prva zvezda tima iz Tenesija Dža Morent je takođe bio dvocifren sa 11 koševa, uz sedam uspešnih dodavanja.

Ključni momenti utakmice dogodili su se na kraju trećeg perioda, kada su gosti napravili seriju od 33:12 i nadoknadili minus od 12 poena razlike, te stekli ključnu prednost koju su sačuvali do samog kraja.

Ta pobeda ih pozicionira na jednu pobedu iznad polovičnog učinka ove sezone (21-20), što je trenutno dovoljno za deveto mesto na Zapadu, dok je Oklahoma siti sada na deobi 12. pozicije u istoj konferenciji sa skorom 19-25.

U ostalim noćas odigrani mečevima Milvoki je do osme uzastopne pobede stigao pobedom nad Bostonom od 121:119 uz 27 poena Krisa Midltona, Dalas je predvođen Kristapsom Porzingisom (29 poena) nadirgao Minesotu sa 128:108, dok je Bruklin je bez svojih zvezda ubedljivo poražen od vodeće Jute sa 118:88 i to najviše zahvaljujući Donovanu Mičelu, strelcu 27 poena. 

TABELA NBA LIGE NA DAN 25. MART: 

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво