Читај ми!

Da li će Bogdanović ponovo menjati tim?

Srpski bek šuter Bogdan Bogdanović nalazi se na meti nekoliko timova NBA lige pred poslednje dane prelaznog roka. Najveće interesovanje su pokazali Seltiksi i Voriorsi.

Letos je Bogdanović bio deo mini skandala ne svojom voljom, pošto su zbog dogovora oko njegovog trejda iz Sakramenta u Milvoki mimo pravila Baksi bili kažnjeni od komesara lige Adama Silvera (ostali bez jednog pika na draftu).

Bogdan je kasnije izabrao Atlantu, sa kojom je potpisao ugovor na četiri godine za 72 miliona dolara.

Međutim, situacija se u Džordžiji ne odvija baš najbolje, iako se Bogdanov povratak na teren posle teže povrede i pauze od dva meseca poklopio sa boljom igrom tima, koji je nedavno preuzeo novi trener Nejt Mekmilan i koji je od tada vezao osam pobeda.

Bogdanović (prosek od 9,5 poena po meču) još uvek nije uspeo da se vrati u prvu petorku, a uoči "trejd dedlajna", odnosno roka za transfere igrača u najjačoj ligi sveta za njega je zainteresovano nekoliko timova.

Iako ima klauzulu u ugovoru da ne može biti trejdovan u prvoj godini ugovora bez pristanka, Bogdanovića u svoje redove navodno vrlo ozbiljno pokušavaju da dovedu Boston seltiksi (izvor The Ringer) i Golden Stejt voriorsi (izvor The Athletic).

Pored ova dva tima, stidljivo se pominju Detroit pistonsi, Los Anđeles klipersi pa čak i doskorašnji Bogdanov tim Sakramento kingsi, mada je to prilično nerealna opcija. 

Rok za razmene timova je 25. mart.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво