Читај ми!

Zvezda čeka Himki i traži izlaz iz crne serije

Košarkaši Crvene zvezde igraju večeras u Beogradu protiv Himkija meč 29. kola Evrolige. Crveno-beli žele prekid serije od osam vezanih poraza, ali i revanš ruskom timu za poraz u prvom delu sezone. Početak meča je u 20.45.

Biće to duel pretposlednje i poslednje ekipe tabele Evrolige, ali i prilika da srpski šampion konačno prekine seriju loših rezultata.

Zvezda je u seriji od osam uzastopnih evroligaških poraza, a susret protiv Himkija biće prilika da se vrate na pobednički put. Uz to, crveno-beli žele i revanš za poraz u prvom delu sezone u Podmoskovlju.

Trener Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim treba da bude spreman da odigra dobar meč.

"Sledi duel protiv Himkija, koji je pred početak sezone napravio kvalitetan tim. Korona je do te mere uticala na njih već na startu, da je sve ostalo bilo proizvod svih problema koje su tada imali”, rekao je Radoić i dodao:

”Tim koji sada imaju je drugačiji nego na početku, ali očigledno dovoljno dobar da može da savlada Real iz Madrida ili Zenit u Sankt Peterburgu. Treba da budemo spremni da igramo dobar meč i nadamo se da će ti dobri intervali u našoj igri biti dovoljno dugi da možemo da zabeležimo dobar rezultat", rekao je Radonjić.

Himki trenutno ima skor od 3-24 i na dnu je tabele u Evoligi, dok je Zvezda jednu poziciju iznad sa učinkom od 7-21.

Meč u praznoj hali ”Aleksandar Nikolić” počinje u 20.45, uz tekstualni komentar na našem portalu.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи