Читај ми!

Bruklin ne staje sa pojačanjima, Grifin u Netsima, formirana "velika četvorka"

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Blejk Grifin će u narednim danima postati novi košarkaš Bruklin netsa. Zajedno sa Irvingom, Durentom i Hardenom, Grifin će u Netsima oformiti "veliku četvorku" i tako postati apsolutni favorit za osvajanje NBA titule.

Nova "Vož bomba" eksplodirala je pred sam start NBA "Ol-stara". Adrijan Vojnarovski prenosi da će Blejk Grifin postati novi košarkaš Bruklina.

Netsi očigledno ne žele ništa da prepuštaju slučaju, već svim snagama da napadnu NBA titulu, pa su Hardenu i Irvingu doveli pomoć u vidu Hardena i Grifina. 

Blejk Grifin je nedavno isplatio svoj ugovor Detroitu (buyout), i tako postao slobodan agent.

Grifin je navodno želeo da poslednje produktivne godine karijere provede u timu koji konkuriše za titulu, a to Bruklin svakako jeste.

Blejk ima 31 godinu, a NBA karijeru započeo je 2009. godine, kada su ga LA Klipersi draftovali kao prvog pika.

U Kaliforniji je proveo devet godina, ali bez većeg timskog uspeha. U šest navrata je učestvovao na "Ol-star" meču, bio ruki godine, osvajač takmičenja u zakucavanjima, tri puta član druge najbolje petorke, a dva puta treće najbolje petorke NBA lige.

Bruklin Grifinom dobija dodatno na atleticizmu, visini i dubini ekipe. Poslednjih godina, Grifin je svom arsenalu dodao i šut sa distance, ali i vođenje lopte i asistiranje. 

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво