Читај ми!

Zvezda protiv Žalgirisa za novi trijumf u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde igraju u Kaunasu protiv Žalgirisa odložen meč Evrolige. Duel počinje u 19.00. Tok meča pratite na našem portalu.

Duel Žalgirisa i Crvene zvezde trebalo je da se odigra 4. februara, ali je zbog velikog broja zaraženih igrača u taboru crveno-belih odložen za danas. Naša ekipa u Kaunas je otputovala sa željom da popravi utisak u Evroligi i pokuša da se novim trijumfom malo odlepi od začelja tabele.

Crveno-beli su trenutno pretposlednji sa sedam trijumfa i 17 poraza, ispred njih je Alba sa pobedom više. Žalgiris je na 10. mestu sa 13 pobeda i 11 poraza.

Crveno-beli i dalje imaju nekoliko zaraženih igrača, pa će se u ekipi naći dva juniora – Vujičić i Šaranović. Takođe, naša ekipa je u žestokom ritmu utakmica. Ipak, raduje igra protiv Zenita, gde je Zvezda bila u prilici da izbori pobedu, ali je nedostajalo malo sportske sreće. Meč u Kaunasu je šesti u poslednjih 11 dana.

Trener Radonjić zna šta očekuje ekipu protiv Žalgirisa i nada se da će disciplinovanom igrom, pre svega u odbrani, doći do mogućnosti da se bore za pobedu.

"Očekuje nas meč protiv jako dobrog Žalgirisa. I ove sezone prikazuju puno i imaju šanse za Top 8 Evrolige. Tim koji dobro igra, koji je zajedno već neko vreme, što je važno u ovim okolnostima i sistemu takmičenja. Na nama je da pokušamo da odigramo dobro, da odgovorimo na njihovu čvrstinu, na njihovu preciznost jer tu ima dobrih šutera."

"Moramo da budemo dobri u bazičnim elementima svakako, i kroz jedan takav pristup da vidimo šta će nam to doneti. U svakom slučaju, naša situacija u Evroligi nam dozvoljava da možemo da imamo pristup u kome popravljamo situaciju iz utakmice u utakmicu, i da uradimo sve što je u našoj moći da povratak igrača u tim bude najbezbolniji mogući", rekao je trener Dejan Radonjić.

Meč u Kaunasu počinje u 19.00. Tok susreta pratite na našem portalu.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи