Читај ми!

Jokić za RTS posle novog poraza: Druga četvrtina je bila krucijalna

Posle drugog poraza zaredom, koji je njegova ekipa doživela posle neizvesne završnice u Vašingtonu, Nikola Jokić je poručio da je ključ svega bila loše odigrana druga četvrtina.

U tom delu igre domaći Vizardsi su prvo smanjili veliku prednost Nagetsa, a onda i prešli vođstvo koje nisu ispustili do poslednjeg momenta utakmice i treće vezane pobede.

"Počeli smo zaista fenomenalno, imali 20 razlike. I onda jedan nagli pad i prekoret. Koliko smo mi igrali dobro u prvoj, toliko su oni igrali dobro u drugoj četvrtini i napravili razliku. Posle toga smo celu utakmicu bili u zaostatku. Džamal je dao trojku za nerešeno, ali na kraju, eto... Bredli Bil je išao na polaganje, dosuđen je faul, dva bacanja i izgubili smo", rekao je Jokić odgovarajući na pitanje dopisnika RTS-a.

"Bila je stvarno dobra utakmica, ali eto, ta druga četvrtina koju smo loše odigrali pokazalo se da je bila krucijalna za poraz", dodao je najbolji igrač Denvera u ovoj sezoni.

Jokić je prokomentarisao i izbor za najboljeg sportistu Kolorada i ulazak u tamošnju sportsku kuću slavnih.

"Sigurno da mi puno znači. Tu sam već šest godina i drago mi je što sam uspeo da postanem deo istorije, odnosno što ću biti deo te istorije", zaključio je on.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво