Читај ми!

Jovanović: Moja mlada ekipa nije izdržala

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović izjavio je da je njegov tim u finalu Kupa Radivoja Koraća pokazao dva lica i da je Crvena zvezda zasluženo osvojila trofej.

Crvena zvezda je sinoć u Novom Sadu pobedila Megu 73:60 u finalu nacionalnog Kupa.

"Pokazali smo dva lica, kao i u prve dve utakmice. Prvo poluvreme smo odigrali veoma dobro, ali i smo dozvolili Zvezdi da postigne, Mislim da smo iskontrolisali većinu stvari što se tiče odbrane, pre svega mislim na njihovog najboljeg poentera Lojda", rekao je Jovanović posle meča za TV Arena sport.

Za razliku od prvog poluvremena (40:36), njegov tim bio je neprepoznatljiv u drugih 20 minuta.

"U drugom poluvremenu mislim da smo ušli u sporiji ritam, normalno zaslugom i Zvezde i tu se nismo najbolje našli. Na probleme koje smo imali u napadu, nadovezali su se problemi u odbrani. Oni su imali su veliki broj skokova u napadu. Iz druge šanse su postigli 22 poena, što je stvarno mnogo. To moja mlada ekipa nije izdržala. Na kraju zaslužena pobeda Zvezde", poručio je Jovanović.

Jovanović je rekao da imaju veoma dobru sezonu sa mladim timom.

"U ovom trenutku, još uvek pretendujemo da budemo deo plej-ofa ABA lige, u konkurenciji su i veliki timovi sa velikim budžetima koji igraju evropska takmičenja. Kada podvučemo crtu, moramo biti zadovoljni ovim delom sezone i plasmanom u finale. Za ove momke je to velika stvar, jer sem Tepića, mislim da niko nije igrao finale Kupa. Možda nekoliko njih koji su bili rezerve, ali ne sa glavnim ulogama", zaključio je Jovanović.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи