Читај ми!

Nikola Lončar nije više sportski direktor KK Partizan

Košarkaški klub Partizan je objavio da je završio saradnju sa Nikolom Lončarom koji je od 2018. godine bio na funkciji sportskog direktora u klubu. U saopštenju se ne navodi ko će Lončara zameniti na toj funkciji.

Uz poruku „Nikola srećno!" crno-beli su se od Lončara oprostili i na društvenim mrežama zahvalivši mu na dve i po godine saradnje.

"Nekadašnji prvotimac crno-belih i reprezentativac naše zemlje, od danas se ne nalazi na čelu sportskog sektora kluba. Ovom prilikom, klub se Nikoli Lončaru zahvaljuje na svemu što je učinio sa pozicije sportskog direktora u proteklom periodu i želi mu puno sreće u nastavku karijere", navodi se u saoptenju na sajtu kluba.

Lončar je na mesto sportskog direktora imenovan u junu 2018. godine, a tokom njegovog mandata crno-beli su osvojili dva Kupa "Radivoj Korać" i ABA Superkup, dok su se na mestu trenera smenjivali Nenad Čanak, Andrea Trinkijeri, Vlado Šćepanović i na kraju, Saša Filipovski.

Lončar je bio igrač Partizana u dva navrata, od 1989. do 1995. kao i od 2005. do 2006. godine. Po završetku igračke karijere živeo je u Španiji gde je radio kao komentator i odatle je došao u Partizan na poziciju sportskog direktora.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво