Читај ми!

Radonjić: Trudićemo se da mnogo bolje odigramo protiv Reala

Crvena zvezda u ponedeljak igra protiv Reala u Madridu odložen meč 19. kola Evrolige. Susret počinje u 18.00. Trener crveno-belih Dejan Radonić istako je da će se njegovi izabranici potruditi da mnogo bolje uđu u ovaj duel.

Trudićemo se da neke stvari u meču s Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču s Valensijom, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Nakon odigranog meča s Valensijom, košarkaši Zvezde ostali su u Španiji, a nakon jutrašnjeg treninga u Valensiji, krenuli su autobusom ka Madridu.

"Prethodna dva dana iskoristili smo za analizu utakmice sa Valensijom, trening i pripremu za meč sa Realom. Vrlo iskusan tim koji je doživeo minimalne promene između dve sezone, koji ima kontinuitet, izvanredan napadački kvalitet. Ove godine svojim igrama pokazuje da može da ostvari svoje ambicije", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crveno-beli za ovaj meč neće moći da računaju na Lojda, Noka, Simonovića i Simanića koji treniraju u Beogradu.

"Mi, s druge strane, želimo i trudićemo se da neke stvari u meču s Realom radimo mnogo bolje nego što smo ih radili u meču s Valensijom. Tu mislim na ''mekani ulaz'' u tu utakmicu, ali i želimo da produžimo taj dobar interval koji smo imali krajem druge i početkom treće deonice", zaključio je Radonjić.

U dosadašnjem delu Evrolige Real ima skor 13-6, dok Crvena zvezda ima učinak 6-13.
Crveno-beli u ponedeljak od 18 sati u Madridu igraju odloženi meč 19. kola Evrolige protiv "kraljevskog kluba".

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво