Читај ми!

Zvezda kod ”kralja” na početku španske turneje

Košarkaši Crvene zvezde svoje gostovanje u Španiji u okviru duple nedelje u Evroligi počinju večeras mečom protiv slavnog Real Madrida. Početak je u 21 čas.

Prvo od dva gostovanja u Španiji ekipa Dejana Radonjića imaće u snegom zatrpanom Madridu, u ”Vizink centru” protiv Reala.

Zvezda u meč ulazi posle tesnog poraza od Fenerbahčea na domaćem parketu, a Real nakon ubediljvog od Olimpije iz Milana takođe kod kuće

Trener crveno-belih nada se kako će njegov tim biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meč sa Fenerom.

Radonjić je istakao da je njegov tim imao nekoliko dana da radi, ali da nisu svi igrači bili u trenažnom procesu i da ne može precizno da kaže kada će se vratiti.

"Naš fokus je da budemo bolji iz dana u dan, prvo se okrećemo Realu, igramo protiv tima koji ima najveće ambicije. Pokazuje da će tako biti i ove sezone, igraju dobro i pored nedostatka pojedinih igrača. Nadam se da ćemo biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meč sa Fenerbahčeom, da ćemo smanjiti broj izgubljenih lopti, bolje i precizinije izvoditi neke male stvari. Jednostavno, pokušaćemo da budemo bolji", rekao je Radonjić za klupski sajt pred put u Madrid.

Real je dobio prvi ovosezonski duel u Beogradu u tesnoj završnici sa 73:67. 

Duel u Madridu počinje u 21.00, uz tekstualni komentar na našem portalu.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво