Lajons - Novi Sad 85:78

U utakmici 19. kola Svislajon lige Srbije u Vršcu košarkaši Lajonsa pobedili su ekipu Novog Sada sa 85:78 (11:16, 35:25, 19:18, 20:19).

Pred oko 800 gledalaca u dvorani Hemijske škole, sudili su Mrdak, Višić i Strika (Beograd).

Lajonsi: Popović 9, Vlašković 18, Vajt 2, Marković 10. Jorović 7, Ocokolic 30, Kasabašić, Mijatović, Marjanović, Knežević 9, Jevdžić, Jelić.

Novi Sad: Micić 4, Martnić 30, Đurić, Tomašević 12, Jančić 6, Egerić, Subotić 2, Poprić 8, Janušević 2, Vreća, Burić 12, Jagodić 2.

Košarkaši Lajonsa su ostvarili 17. prvenstvenu pobedu u susretu sa čvrstom ekipom Novosađana. Bila je to krajnje neizvesna utakmica u kojoj tokom svih 40 minuta igre nijedna ekipa nije uspela da napravi značajniju rezultatsku prednost.

Vrščani su u par navrata poveli sa osam do 10 poena razlike, ali su gosti uspeli da ih dostignu. Utakmica je odlučena sredinom poslednje četvrtine, kada su domaći košarkaši serijom 12-0 stekli prednost koju su sačuvali do kraja.

U pobedničkoj ekipi ubedljivo najefikasniji je bio Saša Ocokolić sa 30 poena, Vlašković je postigao 18, a Marković 10.

Najzapaženiji kod Novosađana bio je Goran Martnić sa 30, dok su Tomašević i Burić utakmicu završili sa po 12 poena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво