Читај ми!

Denver ubedljiv, Jokić zakucavanjem pokazao da je spreman za novu sezonu

Nikola Jokić nije dobio preveliku minutažu u poslednjoj predsezonskog utakmici, ali je Denver pokazao da je spreman za početak nove sezone u NBA ligi koja počinje za tri dana. Denver je ponovo deklasirao Portland, ovoga puta rezultatom 129:96, uz skroman učinak srpskog košarkaša.

Trener "grumenja" Majk Meloun poštedeo je Jokića, koji je na terenu proveo nešto manje od 17 minuta i za to vreme postigao četiri poena, uz pet skokova, šest asistencija, dve ukradene lopte i jedne blokade.

Međutim, jedan od dva koša iz igre bio je posebno upečatljiv, kada se krajem druge četvrtine kretanjem oslobodio čuvara i snažno zakucao, što je posebno obradovalo saigrače sa klupe.

Najbolji igrači franšize iz Kolorada nisu morali da se previše naprežu pred start nove sezone jer je sve bilo jasno nakon prvih 12 minuta, pošto je Denver imao 18 poena prednosti.

Već do poluvremena ona je narasla na 30+ i povratka za Trejlblejzerse nije bilo.

U redovima Denvera najefikasniji je bio Pol Milsap sa 24 poena, Majkl Porter junior je dodao 20 i uhvatio devet lopti, dok se Bol Bol zaustavio na 16.

Na drugoj strani, odlukom trenera u timu nije bilo Demijana Lilarda, koji je odmarao, ali je jedini na nivou bio Si Džej Mekalum sa 26 poena. Karmelo Entoni je duel završio samo sa tri postignuta poena za 13 minuta, sva tri sa linije za slobodna bacanja, pošto je promašio svih sedam šuteva iz igre.

Denver i Jokić imaju dovoljno vremena da se odmore, pošto prvu utakmicu u novoj sezoni igraju za sedam dana, protiv Los Anđeles klipersa.

NBA liga zvanično počinje u noći između utorka i srede, utakmicama Bruklin nets – Golden stejt voriors, odnosno Los Anđeles lejkers – Los Anđeles klipers.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара