Читај ми!

Jokićev dabl-dabl u ”uništavanju” Portlanda, Pokuševski dobar u porazu

Košarkaši Denvera ubedljivo su sa 126:95 savladali ekipu Portlanda u pripremnom meču pred skori početak NBA sezone, uz dabl-dabl partiju Nikole Jokića. Aleksej Pokuševski dobar u porazu Oklahome od Čikaga. Lejkersi bolji od Finiksa u prvom nastupu Džejmsa i Dejvisa.

Nagetsi su u ”Bol Areni” bili domanintan tim i dobili svaku od četiri četvrtine, a prvu najubedljivije sa čak 17 poena razlike - 41:24.

Trener Meloun je pružio priliku petnaestorici igrača, od kojih su šestorica meč zvarpila sa dvocifrenim poenterskim učinkom.

Srpski centar Nikola Jokić u igri je proveo 25 minuta i iskorsitio ih je za zapaženudabl-dabl i umalo trpl-dabl partiju: 12 poena, 11 skokova i 8 asistencija, uz dve blokade i šut iz igre 4/7.

Efikasniji od njega bili su Pol Milsap sa 18, Džamal Mari sa 16 i Pi-Džej Dozir sa 15 poena.

U poraženoj ekipi Trejlblejzersa 15 je ubacio Robert Kovington, a po 14 Demijan Lilard, Karmelo Entoni i Enes Kanter.

U porazu Tandera na domaćem terenu od Čikago Bulsa rezultatom 124:103, mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski zabeležio je učinak od 7 poena i 7 skokova, uz loš šut za tri poena - 1/6 za 23 minuta u igri.

Dodajmo da je ”Poku” imao i dve asistencije i dve ukradene lopte.

Najefikasniji u njegovom timu bili su Al Hoford i Frank Džekson sa po 15 poena, dok je u redovima Bulsa sjajni Kobi Vajt zabeležio 27 a Zek Lavin tri poena manje. 

U uslovno rečeno derbiju večeri (još uvek se igraju mečevi samo predsezone), Los Anđeles Lejkersi su nadigrali Finiks Sanse sa 112:107.

Prvi put na terenu bili su i Lebron Džejms (11 poena) i Entoni Dejvis (10 poena), a ponovo su njihovu manju ulogu odlično iskoristili Kajl Kuzma ubacivši 23 i Tejlen Horton-Taker, strelac 18 poena.

Kod Sansa 21 poena i 9 skokova centra Diandrea Ejtona, 16 je dodao Devin Buker, dok je Kris Pol imao 8 skokova, 8 asistencija i svega 4 poena na svom kontu.

 

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво