Читај ми!

Birčević do kraja sezone u Borcu iz Čačka

Doskorašnji srpski košarkaški reprezentativac Stefan Birčević do kraja sezone igraće za Borac iz Čačka sa kojim je upravo potpisao ugovor. Birčević je u Čačku trenirao od prethodne nedelje, a saradnja je danas ozvaničena.

Stefan Birčević je bio bez kluba još od letos kada je završio saradnju sa Partizanom a sada se zvanično priključio timu Borca iz Čačka.

"Sa Markom Marinovićem Malinom sam veliki prijatelj. Igrali smo zajedno u Radničkom iz Kragujevca. Znam kakav je bio igrač, kakav je čovek, koliko je znao košarku, koliko nam je tada pomagao. Sad znanje prenosi na mlade momke iz Borca. Svi odrađuju dobar posao bez obzira na neke poraze koji su posledica nesrećnih okolnosti. Ne vidim meč gde su podbacili i svaki navijač kluba mora biti ponosan na ove momke. Odlično rade, bore se, imaju znanje i pitanje je časa kada će da prelome", rekao je Birčević.

Do kraja polusezone Borac očekuju utakmice sa Zadrom, Splitom, Mornarom i Cibonom.

„Borac nije mogao da dobije lošiji raspored. Bio je očajan na početku, a sada se u svaki duel ulazi sa željom za trijumfom. Svaki meč mora da se, žargonski rečeno, napadne", zaključio je Stefan Birčević.

Birčević ima 31 godinu, a tokom karijere igrao je za Metalac, Radnički, Estudijantes, Partizan, Istanbul, Banvit i Bon.

U dresu reprezentacije Srbije osvajao je tri srebrne medalje - na Evropskom i Svetskom šampionatu i na Olimpijskim igrama, kao i zlato sa Univerzijade u Šenženu 2011. godine.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи