Читај ми!

Šćepanović: Na terenu se dokazuje ljubav prema klubu

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović bio je izuzetno nezadovoljan porazom ekipe od Burža 89:76 u petom kolu Evrokupa.

Partizan je prekinuo seriju od tri pobede u svom takmičenjima i porazom od Burža u Beogradu otežao sebi put ka top 16 fazi Evrokupa, posle pet odigranih mečeva.

"Mnoge stvari su mi sada jasnije. Kada posle onakve utakmcie protiv Cedevite i dva dana priče da ne smemo da potnecimo Burž, da su ozbiljna ekipa, da mi nismo bolji nego što jesmo... Drago mi je što je njima ova utakmica jasno pokazala da nisu tog kvaliteta da bi mogli da dobiju bilo koga", počeo je Šćepanović.

Trener Partizana istakao je da se na terenu pokazuje ljubav prema klubu.

"Možemo da pobeđujemo samo ako ostavimo srce na terenu. Da li su ostavili, sigurno nisu. Potpuno zaslužena pobeda francuskog tima. To je bio čas kako se voli klub. Na terenu se pokazuje kako se voli klub, a ne u intervjuima, hvaljenjem navijača, slikama na Instagramu, udaranjem u srce... Teren je merilo koliko se voli klub", rekao je vidno neraspoloženi Šćepanović.

Strateg crno-belih rekao je i da ne beži od odgovornosti.

"Oslabljeni smo od početka godine, ali nisam čovek koji traži alibi. Mi imamo 12 igrača, svi su prvotimci Partizana i nisu slučajno tu. Ako možda trener ne valja, taktika ne valja... Ne može trener da se bori i da više voli klub od igrača. Izgubili smo mnogo lopti, a iskustvo mi govori da je to zbog potcenjivanja, dekoncentracije... Svu krivicu preuzimam na sebe, bez ikakvog problema. Klub me je doveo, klub je tu da odluči da li ću da nastavim posao. Savest mi je čista", rekao je trenr Partizana.

Narednu utakmicu u Evrokupu Partizan igra 4. novembra, a u Beograd stiže neporažena ekipa Huventuda.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво