Jokić i družina u novoj epizodi nemoguće misije

Lejkersi vode u finalu Zapada protiv Denvera sa 3:1. Novi duel igra se noćas od 3.00. Nikola Jokić i ekipa Denvera pokušaće da to ne bude i poslednji njihov nastup u ovogodišnjem plej-ofu.

Pred Nagetsima je težak posao, ponovo moraju da naprave preokret i da se vrate posle 1:3 u seriji. Nije nemoguće, ali ovog puta rival je možda i najbolja ekipa u šampionatu.

Lejkersi su poveli sa 2:0, Denver je uspeo da smanji prednost, međutim u četvrtom meču bolji su bili "jezeraši" i ponovo stekli dve pobede prednosti, pa noćas imaju prvu "meč loptu" za plasman u finale NBA lige.

Da li Nikola Jokić i dužina imaju snage da ponovo naprave preokret i to protiv još jedne ekipe iz Los Anđelesa. Protiv Klipersa to im je pošlo za rukom. I tada je Denver već bio prežaljen, kao i sada u duelu sa Lejkersima.

Da li Majkl Meloun ima novog džokera u rukavu, jednog već koristi na terenu, da pomrsi račune Lejkersima? Sada još više dolazi do izražaja gubitak onog drugog meča, trojkom u poslednjoj sekundi. Tada su Nagetsi "imali" pobedu ali su je ispustili i sada bi rasterećenije ušli u večerašnji meč.

Sam Jokić je to napomenuo u jednom od intervjua kada je pomenuo da je trebalo da oni vode sa 2:1.

Sve to mora da ostane po strani i da Jokić i saigrači hladnih glava uđu u ovaj duel da se igraju košarke, pokažu se u najboljem svetlu i pokušaju da zabeleže i drugi trijumf u finalnoj seriji Zapadne konferencije.

Dakle, pred nama je još jedna neprospavana noć i prilika da uživamo u najboljoj košarci na planeti. Duel divova doneće nam veliko uzbuđenje, težak meč. Da li će se Lejkersi radovati ili će Nagetsi produžiti seriju i povećati svoje šanse da se nađu u velikom finalu, ostaje da se vidi.

Peti po redu duel LA lejkersa i Denver nagitsa počinje u 3.00 posle ponoći. 

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи