”Svemirac” je rešenje za Hjuston

Hjuston ima problem, ali Hjuston verovatno ima i rešenje kada je u pitanju upraženjeno mesto trenera. Njegovo je ime je Sem Kasel, a nadimak ”svemirski čovek”.

Naime, kako prenosi I-Es-Pi-En, Kasel je prva opcija za naslednika Majka D’Antonija, koji je ”digao sidro” posle ispadanja od Lejkersa u polufinalu Zapada (4-1).

Kasel je trenutno zauzet, pošto radi kao prvi asistent Doku Riversu u Los Anđeles Klipersima, ali će posle završetka sezone izvesno promeniti sredinu i radno mesto.

Naime, postoji obostrana želja za saradnjom njega i ”Raketa” iz Hjustona, sa kojima je Sem kao igrač osvojio dve titule šampiona (’93 i ’94).

Posle toga je i na samom kraju uspešne igračke karijere slavio i sa Boston seltiksima 2008. godine (trener mu je tada bio već pomenuti Dok Rivers), da bi se od naredne godine upustio u trenerske vode počevši na mestu pomoćnika u Vašingtonu.

Kako se navodi, Kasel veruje da je došao pravi trenutak da se osamostali u trenerskom poslu, a u Hjustonu se pak nadaju da bi upravo on mogao da Hardena, Vestbruka i franšizu iz Teksasa odvede do toliko željenog novog prstena.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво