Читај ми!

Reptorsi ipak nisu preživeli, NBA dobija novog šampiona!

Ekipa Bostona savladala je Toronto rezultatom 92:87, u sedmom i odlučujućem meču serije i plasirala se finale Istoka NBA lige gde već čeka tim Majamija. Takosu Reptorsi ”predali” šampionski pehar koji su epskim nastupom osvojili prošle godine.

U utakmici koja se već tradicionalno naziva ”pobedi ili ideš kući” više znanja, strpljenja ali i sreće imali su Seltiksi.

Okršaj na mali broj poena i puno taktičkog nadmudrivanja dva sjajna trenera ipak je pripao mlađem, Bredu Stivensu, koji se posle godinu dana pauze vraća u konferencijsko finale.

Najzalsužniji da to tako bude bio je Džejson Tejtum, koji je sjajno odigrani meč završio sa učinkom od 29 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Odlično su ga u meču odluke pratili Džejlen Braun sa 21, Markus Smart sa 16 i Kemba Voker sa 16 poena.

Kod Reptorsa je u poslednjem meču sezone najbolji bio Fred Van Vlit sa 20 poena i šest uspešnih dodavanja, dok je vođa i kapiten tima Kajl Lauri utakmicu broj sedam završio sa 16 poena a Paskal Sijakam je imao dabl-dabl od 13 pogodaka i 11 skokova.

Ovim porazom nestala je i nada tima iz Kanade da može da odbrani titulu, koju je predvođena Kavajem Lenardom na spektakularan način osvojila prošle sezone. 

Prvi meč finala Istočne konferencije između Hita i Seltiksa igra se u noći između utorka i srede.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара