Lažna uzbuna, Miler-Mekintajer negativan na koronavirus

Košarkaš Partizana Kodi Miler-Mekintajer negativan je na koronavirus, a biće nekoliko dana van terena zbog stomačnih tegoba, saopštili su crno-beli.

Kako se navodi u saopštenju Partizana, Miler Mekintajer pre dva dana u Vrnjačkoj Banji požalio se na povišenu temperaturu i stomačne tegobe.

Medicinski tim crno-belih je reagovao preventivno i odlučio da igrača izoluje od ostatka tima, a potom ga pošalje u Beograd na ispitivanje.

"Kodi je imao povišenu temperaturu i osetio je stomačne tegobe. Kao odgovorni ljudi, zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo, preventivno smo igrača izolovali i poslali na testiranje. Rezultati su stigli i nalaz je onakav kakav smo se i nadali - negativan", navodi se u saopštenju Partizana.

"U javnost su nekim alternativnim kanalima izašle informacije koje nisu tačne i koje niko nije proverio. Na taj način je unet nemir među goste hotela i same članove našeg tima. Smatram da je u okolnostima globalne pandemije izuzetno neodgovorno plasirati informacije ovog tipa bez prethodne provere", poručio je doktor Momčilo Jakovljević, koji se nalazi na čelu medicinskog tima.

Plejmejker Partizana ostaće u Beogradu do povratka ostatka ekipe ovog vikenda, kada će im se ponovo priključiti.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво