Debakl Jokićevog Denvera u prvom nastupu "mehura" u Orlandu

Košarkaši Denvera ubedljivo su poraženi od Majamija 125:105 na svom prvom nastupu nakon "restarta" NBA lige u Orlandu. Nikola Jokić odigrao je solidu partiju postigavši 19 poena, uz sedam skokova i šest asistencija. "Vrelinu" su predvodili Džimi Batler i Bem Adebajo sa po 22 poena.

Denver je ovim porazom propustio priliku da se izjednači sa Klipersima i sada su treći na Zapadu sa skorom 43-23, dok je Majami četvrti na Istoku sa skorom 42-24.

Nakon solidnog prvog dela igre u drugom delu ekipa iz Kolorada ostala je bez goriva, kao i njen najbolji igrač. Jokić je pogodio samo dva šuta iz igre u drugom poluvremenu iz devet pokušaja i na kraju meč završio sa 19 poena, uz sedam skokova i šest asistencija.

Denver se držao bez trojice prvotimaca, na momente i vodio u svojoj prvoj takmičarskoj utakmici od prekida, ali onda je Majami potpuno preuzeo kontrolu meča nad oslabljenim "domaćinom" i na kraju ubedljivo slavio - 125:105.

Kod pobednika Adebajo i Batler su zabeležili po 22 poena, dok je Goran Dragić meč završio sa 13 poena uz pet asistencija. Kanađanin Keli Olinik odigrao je neverevatnu poslednju četvrtinu u kojoj je postigao 20 poena.

Bol Bol je završio meč sa sedam poena i pet skokova, i jednom sjajnom asistencijom.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво