Dončić predvodio Dalas do pobede nad Siksersima, tri poena Bobija

Košarkaši Dalasa predvođeni raspoloženim Lukom Dončićem savladali su Filadelfiju 118:115 u pripremnoj utakmici pred nastavak sezone u NBA ligi. Oklahoma je slavila u duelu sa Portlandom 131:120, dok je Hjuston nadigrao Boston 137:112. Sansi pobedili aktuelne šampione Toronto Reptorse 117:106.

U potpuno izjednačenom meču "balona" u Orlandu, Mavsi su na kraju slavili su u dodatnom vremenu košem Džastina Džeksona 11 sekundi pre kraja. Siksersi su imali šansu u poslednjem napadu ali je trojku promašio Alek Burks.

Mavse je do trijumfa nad Siksersima predvodio maestralni Luka Dončić koji je za 26 minuta na parketu postigao 23 poena, imao sedam skokova i šest asistencija.

Podršku je imao u Kristapsu Porzingisu koji je imao dabl-dabl 17 pona i 12 skokova. Srpski centar Boban Marjanović nije bio šuterski raspoložen, postigao je samo tri poena i šest puta bio najviši u skoku.

U redovima Filadelfije istakao se Tobajas Haris sa 28 poena i 11 skokova.

Džejms Harden je sa 35 poena, osam skokova i šest asistencija predvodio Hjuston u pobedi nad Bostonom 137:112. Odličan je bio i Rasel Vestbruk sa 19 poena, šest skokova i osam asistencija. U redovima Bostona istakao se Karsen Edvards sa 19 koševa.

Košarkaši Finiksa Sansa pobedili su aktuelne šampione NBA Toronto Reptorse 117:106. Najefikasniji kod pobednika bio je Majls Bridžis sa 23 poena, dok je Riki Rubio imao 22. Paskal Sijakam postigao je 17 poena za Reptorse. 

 

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво