KK Partizan: Ostali dosledni stavovima, većina odlučila

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je ostao dosledan svojim ranije izrečenim stavovima i želji da se sezona u ABA ligi završi na terenu, ali da je voljom većine klubova izglasan kraj takmičenja.

Partizan se oglasio povodom odluke o završetku šampionata ABA lige.

"Skupština ABA lige je danas proglasila kraj šampionata za sezonu 2019/20. Glasovima većine klubova, odlučeno je da se šamponat ne nastavi, a da se ostvareni rezultati ne vrednuju, odnosno da se sezona "otkaže", čime je regionalna liga ostala bez šampiona u sada već završenoj sezoni. KK Partizan je na Skupštini ostao dosledan svojim ranije izrečenim stavovima i želji da se liga završi na terenu", navodi se u saopštenju crno-belih.

Dodaje se da je nakon što je izglasano da se liga ne nastavi, Partizan predložio da iz lige niko ne ispadne i da se prvenstvo proširi na 14 timova, uz promociju dve prvoplasirane ekipe iz ABA 2 lige.

"Partizan se zalagao da se trenutni plasman na tabeli proglasi konačnim, uzimajući u obzir da je odigrano 21 prvenstveno kolo od mogućih 22, bez plej-ofa, ali je većina klubova bila za opciju da se sezona "otkaže". O svojim planovima za budućnost, KK Partizan će javnost obavestiti na konferenciji za medije koja će biti održana 4. juna". zaključuje se u saopštenju Partizana.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво