Bolje je biti spreman za narednu sezonu, nego imati mesec dana loše košarke

Srpski košarkaš Nemanja Nedović priključio se igračima Evrolige koji smatraju da je bolje otkazati ovu, prekinutu sezonu i potpuno spreman dočati narednu.

Dok svi, i navijači i igrači, sa nestrpljenjem čekaju odluku Evrolige o nastavku sezone, srpski reprezentativac Nemanja Nedović izneo je svoj stav po tom pitanju.

Kao i dobar deo njegovih kolega, i kombo-bek Armanija iz Milana smatra da je najpametnije oktkaziti ovu i spremati se za narednu sezonu.

"Evo kako gledam na celu situaciju - ili ćemo imati mesec dana (verovatno) loše košarke i mnogo problema ili ćemo imati sezonu 2020/2021 u kojoj ćemo gledati najbolju košarku u skorije vreme. To je samo moje mišljenje", napisao je Nedović na svom Tviter profilu, dodavši da će se verovatno igrati bez publike, ali da će kvalitet biti bolji a igrači silno motivisani.

Naravno, sve ovo vezano je za pandemiju koronaviursa, za koju neki očekuju i drugi talas širenja na jesen, na šta je Nedović takođe imao odgovor.

”Jedva sam preživeo prvi talas, ne razmišljam o drugom. Molim vas za malo veći optimizam", napisao je Nedović uz ”smajli”.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво