Košarkaši Barselone na testiranju pred treninge

Košarkaški tim Barselone biće testiran na koronavirus u okviru priprema za početak treninga koje će sprovoditi po propisanim pravilima zaštite od širenja pandemije.

Katalonski klub je planirao da ove nedelje počne sa redovnim treninzima o čemu je javnost obavestio putem društvenih mreža.

Biće testirani svi igrači i članovi stručnog tima, a posebno je naglašeno da će biti strogo poštovani svi protokoli propisani za sprečavanje pandemije.

"Prvi košarkaški tim vratiće se u sportski centar u ponedeljak, 11. maja, kako bi bili obavljeni medicinski pregledi pre nego što počnemo sa pojedinačnim treninzima u narednim danima. Svi protokoli koji su usvojeni biće poštovani. Testovi koje ćemo obaviti u ponedeljak biće garancija zdravlja igrača", poručili su iz Barselone.

Košarkaška prvenstva su prekinuta 12. marta i još je nepoznato kada će biti nastavljena.

Svi klubovi se poput ekipe Svetislava Pešića polako pripremaju za vraćanje u formu organizacijom treninga uz pridržavanje propisanih protokola.

U nekoliko španskih klubova, poput Saragose i Huventuda, su već obavljena testiranja ali je bilo pozitivnih nalaza, pa je nastavak sezone još uvek krajnje neizvestan.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара