Nedović: Ovo mora da je šala, porodice izlažemo riziku

Srpski košarkaš Nemanja Nedović nezadovoljan je bio potezima Evrolige zbog situacije oko koronavirusa. Nedović se oglasio povodom odluke Evrolige da će njegov klub Olimpija iz Milana domaće mečeve igrati na drugim lokacijama zbog epidemije koronavirusa u Italiji.

Bek reprezentacije Srbije bio je vidno nezadovoljan onim što je čuo.

"Znači mi bismo sada trebalo da putujemo mesec dana po Evropi bez ikakvog smisla? Izvinite, ali ovo mora da je šala", napisao je Nedović na Tviteru.

On je potom ponovo reagovao i naveo da nikako ne razume odluke čelnih ljudi.

"Nadam se samo da razumete zbog čega sam to napisao. Na taj način se izlažemo riziku mi, igrači i svi koji putuju sa nama. Samim tim izlažemo riziku naše porodice. Neki moji saigrači imaju trudne žene kod kuće..."

Armani i Olimpijakos je trebalo da se sastanu u četvrtak u "Mediolanum forumu", međutim, kako su u Italiji zabranjeni sportski događaji, utakmica je odložena.

U zvaničnom saopštenju Evrolige stoji da će italijanski i grčki predstavnik utakmicu odigrati 13. marta, odnosno u petak u Berlinu. Meč će biti pred praznim tribinama.

Pored toga, mečevi Armani – ASVEL (29. kolo) i Armani – CSKA Moskva (32. kolo) takođe će biti odigrani van granica Italije. Još nije saopšteno gde će se igrati ovi dueli.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво