Portland slavio u Nju Džersiju

Košarkaši Portlanda pobedili su u gostima Nju Džersi sa 105:99. Brendon Roj i "ruki" Džerid Bejlis predvodili su Portland do 24. trijumfa u NBA sezoni.

Roj je bio najefikasniji igrač utakmice sa 29 poena, 8 skokova i 5 asistencija. Bejlis je zabeležio lični rekord sa 23 koša, 3 skoka i isto toliko asistencija.

Haris je pokazao najviše u ekipi Nju Džersija, ali to nije bilo dovoljno da se savlada protivnik (23 poena, 2 skoka, 8 asistencija) u utakmici punoj preokreta. 

Čikago bulsi pobedili su na svom terenu Klivlend sa 102:93 i tako ostvarili 18. pobedu u sezoni, a 13. na svom parketu. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Luol Deng sa 22 poena, osam skokova i tri asistencije, dok je Derik Rouz dodao 16, a Tajrus Tomas 15 poena.

U ekipi Kavalirsa najefikasniji bio je LeBron Džejms sa 28 poena, ali sa vrlo lošim šutom (8/28), uz 14 skokova i sedam asistencija. On je u regularnom toku utakmice promašio koš za pobedu svoje ekipe. Mo Vilijams dodao je 26 poena. Srpski košarkaš Aleksandar Pavlović igrao je 18 minuta i zabeležio tri poena, uz tri skoka i jednu asistenciju.

Košarkaši Denver nagetsa pobedili su posle produžetka Finiks Sanse sa 119:113. Nagetse je do pobede predvodio Čonsi Bilaps sa 26 poena, osam asistencija i tri skoka, dok je Kenjon Martin postigao dva manje, uz osam skokova i sedam "ukradenih" lopti.

U ekipi Sansa istakli su se Grent Hil sa 25 poena i osam skokova i Stiv Neš sa "dabl-dabl" učinkom od 20 poena i 14 asistencija. Finiks je bio oslabljen odsustvom Šejkila O'Nila.

Rezultati:

Nju Džersi - Portland 99:105
Čikago - Klivlend 102:93
Denver - Feniks 119:113

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво