Zvezda se žalila, ABA ublažila kaznu

Komisija za žalbe ABA lige delimično je ublažila kaznu KK Crvena zvezda zbog propusta u organizaciji meča 18. kola regionalne lige protiv Partizana, saopšteno je na sajtu takmičenja.

Disciplinski sudija prvobitno je sankcionisao klub sa Malog Kalemegdana novčanom kaznom od 18.000 evra i zatvaranjem tribine Parter 4 na prvoj sledećoj utakmici koju će organizovati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a beogradski klub žalio se na tu odluku.

U saopštenju ABA lige navodi se da će ulazak na tribinu Parter 4 biti dozvoljen deci do 16 godina i osobama ženskog pola, dok je visina novčane kazne ostala ista.

Crveno-beli su kažnjeni zbog vređanja gostujućeg tima, njegovih igrača i trenera, vređanja sudija, ubacivanja tvrdih i mekih predmeta u teren, pljuvanja igrača Partizana Nemanje Gordića i pokušaja verbalnog napada na sudiju Marka Jurasa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво