Najbolji trojkaš NBA lige ponovo na parketu

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Stef Kari vratiće se na teren u u nedelju na meču protiv Vašington Vizardsa, prenose američki mediji.

Zvezda "ratnika" iz San Franciska je 1. novembra prošle godine operisala je zglob leve ruke, a trener ekipe Stiv Ker smatra da bi 31-godišnji košarkaš trebalo da bude spreman za nastup u nedelju.

"Nadamo se da će biti spreman. Ponovno ćemo ga pregledati u subotu i ako sve bude u redu, doneću konačnu odluku. Sigurno se neće vratiti pre 1. marta, ali znam da i on želi da se tada vrati na parket", rekao je Ker, a prenose američki mediji.

Kari nije igrao od četvrte utakmice Golden Stejta u sezoni, nakon što je slomio zglob na utakmici protiv Finiksa 31. oktobra, kada mu je centar Eron Bejns pao na ruku.

Šestorostruki osvajči NBA prstena ove sezone nalaze na poslednjem mestu na tabeli Zapadne konferencije sa 12 pobeda i 46 poraza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво