Trener Finiksa Monti Vilijams stiže u Beograd

Trener Finks sansa Monti Vilijams biće predavač na ovogodišnjoj "Beogradskoj košarkaškoj klinici", saopštili su organizatori.

U svom 19. izdanju, koje je u dvorani "Aleksandar Nikolić" zakazano za 27. i 28. jun, Klinika će ponovo okupiti eminentne predavace, vrhunske trenere po ćemu je postala prepoznatljiva i stekla visok ugled.

Vilijams je osmi trener iz najjače košarkaške lige na svetu koji će održati predavanje na "Klinici".

"Trener Finiks sansa Monti Vilijams je prvi koji je potvrdio učešće, a sa ponosom mogu da najavim da će i ostali predavači na 'Klinici' biti vrhunski evropski i domaći košarkaški stručnjaci. Klinika će biti održana u vreme odigravanja kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre na kojem će Beograd biti domaćin, pa nema sumnje da će interesovanje biti ogromno", izjavio je generalni sekretar Udruženja košarkaških trenera Srbije i prvi operativac u organizaciji "Klinike" Strahinja Vasiljević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво