Kokoškov okupio "orlove", bez Teodosića na Fince

Igora Kokoškova očekuju prvi izazovi na mestu selektora Srbije, a "orlovi" su se okupili pred mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Finske i Gruzije. Ognjen Dobrić na okupljanje došao sa zavojem na ruci, zbog povrede propušta prvi kvalifikacioni prozor, a utakmicu sa Finskom propustiće i kapiten Miloš Teodosić.

Košarkaška reprezentacija Srbije započela je okupljanje pred prvi kvalifikacioni prozor kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Igor Kokoškov će prvi put otkako je izabran za selektora predvoditi "orlove" u jednom duelu, ali već na početku susreo se sa problemima.

Ognjen Dobrić na okupljanje reprezentativaca došao je sa zavojem na ruci, pošto je pred polufinalni duel Kupa Radivoja Koraća na treningu polomio domali prst.

Prvi meč protiv Finske propustiće i kapiten Miloš Teodosić, zbog problema sa osiguranjem.

"Pojavio se problem oko osiguranja za Teodosića. Da ne ulazim u detalje, znaćemo za najkasnije dva dana da li će biti u sastavu protiv Gruzije", rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović na konferenciji za medije.

Ipak, Kokoškov na okupu ima kvalitetnu grupu igrača, spoj mladosti i iskustva. U ekipi će biti Marko Simonović, Miroslav Raduljica i Novica Veličković, ali i Ognjen Jaramaz, koji je u nedelju bio najkorisniji igrač finala Kupa Radivoja Koraća.

"Orlovi" kvalifikacije počinju u četvrtak, gostovanjem u Finskoj, a tri dana kasnije u dvorani "Aleksandar Nikolić" ugostiće selekciju Gruzije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво