Kobi Brajant među osam kandidata za Kuću slavnih

Tokom Ol-star vikenda potvrđen je spisak finalnih osam kandidata o kojima će žiri odlučivati da li će ući u košarkašku Kuću slavnih. Među njima je i tragično nastradali Kobi Brajant

Legendarni košarkaš Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant, koji je u januaru poginuo u helikopterskoj nesreći, posthumno je uvršten na listu kandidata za odabir u Kuću slavnih. Brajant je petostruki NBA šampion i 18 puta je proglašavan za "ol-star" igrača.

Pored njega, tu su i trostruki MVP finala Tim Dankan, devetostruki član najbolje odbrane lige Kevin Garnet, a iz ženske NBA lige tu je četvorostruki olimpijski šampion Tamika Kečings.

Prethodni finalisti o čijem izboru se ove godine ponovo razmatra su treneri koji su ostvarili zavidne uspehe vodeći svoje timove. To su trener ženske koledž ekipe Bejlora Kim Malki, dvostruki NBA šampion Rudi Tomjanovič, Barbara Stivens i Edi Saton, koji je četiri puta proglašen za trenera godine u NCAA ligi.

Da bi bili odabrani, finalisti moraju da dobiju 18 od 24 glasa počasnog komiteta. Rezultati će biti objavljeni 4. aprila, a svečanost povodom ulaska u Kuću slavnih biće održana u Springfildu, rodnom mestu košarke, 28. i 30. avgusta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво