SRC Tašmajdan smanjuje grejanje korisnicima Pionira

Sportsko rekreativni centar Tašmajdan obavestio je košarkaške, hokejaške i klizačke klubove, korisnike hale Pionir i Ledene dvorane, da će im isporuku toplotne energije smanjiti na minimum.

 U saopštenju se navodi da je rukovodstvo SRC Tašmajdan u utorak obavestilo košarkaške klubove Partizan i Crvenu zvezdu i ostale korisnike hale Pionir i Ledene dvorane o novim merama, jer zbog višemilionskih dugovanja klubova SRC nije u mogućnosti da izmiri svoje obaveze prema gradskim komunalnim preduzećima i svojim redovnim dobavljačima.

"Kada bi samo KK Crvena zvezda, čije je trenutno zaduženje prema SRC Tašmajdan 10.856.669,70 dinara i KK Partizan koji duguje 9.641.636,45 dinara izmirili svoje obaveze, SRC bi momentalno mogao da reguliše svoja dugovanja prema javnim komunalnim preduzećima i ponovo uspostavi normalan režim rada", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je SRC Tašmajdan "nebrojano puta iskazao spremnost da izađe u susret svim sportskim kolektivima" (odloženo plaćanje i povlašćena cena korišćenja Pionira), ali da je zbog višemesečnog i dugogodišnjeg neplaćanja obaveza, pre svih košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana, dovedeno u pitanje normalno funkcionisanje.

Dodaje se da, iako su donete sudske odluke o obavezi klubova da isplate dugovanja, nova dugovanja su se još uvećala.

"SRC Tašmajdan je i dalje spreman na dogovor i kompromis, ali zahteva čvrste garancije da će višemilionska dugovanja klubova biti isplaćena, kako bi se obezbedio nesmetan rad svih kapaciteta i ubuduće ostvarila obostrana uspešna saradnja sa korisnicima", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи