Milojević: U kupu svaka ekipa ima šansu

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević izjavio je pred start Kupa Radivoja Koraća da je njegov tim dodatno motivisan da se prikaže u dobrom svetlu publici u Nišu, pošto je tamo pre četiri godine osvojio trofej. Megu od 19:30 očekuje četvrtfinalni duel sa užičkom Slobodom.

Po dolasku tima Mega Bemaksa u Niš njihov trener nije krio optimizam pred prvi duel sa užičkom Slobodom u završnici Kupa Radivoja Koraća, ali je izrazio i veliku opreznost.

"Kup je takmičenje u kome svaka ekipa ima svoju šansu i gde smo i u prošlosti viđali iznenađenja. Na tu jednu utakmicu i manje ekipe imaju šanse protiv favorita. Sloboda igra sjajno u KLS-u i sigurno ih nećemo potceniti. Verujem da će publika imati prilike da uživa u mečevima a mi smo uvek dodatno motivisani da se prikažemo u dobrom svetlu u Nišu gde smo 2016. osvojili naš prvi i za sada jedini trofej u Kupu. Ukoliko uspemo da nametnemo naš ritam na utakmici, verujem da ćemo opravdati ulogu favorita i plasirati se u polufinale. Idemo korak po korak, pa ćemo videti koliko daleko možemo da doguramo.", rekao je Dejan Milojević.

Bek Mega Bemaxa Luka Ašćerić je istakao da je potrebno da igrači Mege uspostave kontrolu nad utakmicom od samog starta.

"Igramo protiv veoma nezgodne ekipe Slobode koja se nalazi u vrhu KLS-a i sigurno je da će želeti da se pokažu u što boljem svetlu na Kupu. Moramo da budemo vrlo oprezni i da sa pravom energijom uđemo u meč. Pokušaćemo uz agresivnu odbranu da uspostavimo kontrolu nad utakmicom od starta. Ne bežimo od uloge favorita, ali ne smemo da se opustimo jer je prostor za ispravljanje grešaka sužen na ovakvom takmičenju. Ukoliko budemo na svom nivou, verujem da ćemo doći do pobede i plasmana u polufinale.", izjavio je Ašćerić.

U četvrtfinalnom duelu Mega se od 19:30 sastaje sa užičkom Slobodom. 

Ukoliko slavi u toj utakmici, Mega će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Crvene zvezde i Radničkog.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво