Jao Ming gost Košarkaškog saveza Srbije

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović i generalni sekretar Zlatko Bolić ugostili su predsednika Košarkaškog saveza Kine Jao Minga i direktora za muške selekcije KS Kine gospođu Ksu Lin.

Čelnici dva saveza obavili su konstruktivan prijateljski razgovor, a teme su bile aktivnosti KSS, kao i potencijalna saradnja vezana za "Trenersku kliniku".

Predstavnici dva saveza razgovarali su i o organizaciji KSS po regionima, dolascima mlađih kategorija Kine na pripreme u Srbiju, potencijalnoj saradnji vezanoj za sudijske seminare i saradnji sa srpskim klubovima koji bi putovali u Kinu, dolasku kineske 3h3 reprezentacije na pripreme u našu zemlju, kao i ligama mlađih kategorija...

Krajnji zaključak je da će dve federacije uskoro napraviti memorandum o dugoročnoj saradnji.

Predsednik KSS Predrag Danilović poklonio je gostima dresove naše reprezentacije sa njihovim prezimenima na leđima.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво