Jaramaz: Uradili smo veliki deo posla

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz izjavio je da je njegov tim odradio veliki posao pobedom protiv Budućnosti u 19. kolu ABA lige. U sinoćnoj pobedi plejmejker crno-belih je pored Markusa Pejdža bio najbolji.

Crno-beli su u Štrak areni slavili sa 87:82 za prvo mesto na tabeli, uz rekordnu posetu u regionalnom takmičenju, pošto je na tribinama bio 16.531 navijač.

"Ovom pobedom smo uradili veliki deo posla, ostaje da u narednim mececvima ligu privedemo kraju na pravi način. Hvala navijačima na velikoj podršci, Arena je bila prepuna. Oduševljen sam što se toga tiče", rekao je Jaramaz novinarima posle meča.

Budućnost je sinoć imala odlično šutersko veče, ali ni 15 trojki nije bilo dovoljno da Beograd napuste neporaženi.

"U pojedinim situacijama nismo uspeli u odbrani da uradimo ono što smo zamislili. Njihovi dobri šuteri u prvom poluvremenu su ostajali su sami na otvorenim šutevima. Nikolić i Šehović su se razigrali i kasnije nam je bilo teško da ih zaustavimo. Uspeli smo da postignemo više poena od njih i to je najvažnije. Razigrali smo se u drugom poluvremenu", rekao je plejmejker crno-belih, koji je pored Markusa Pejdža bio najbolji u sinoćnoj pobedi.

"Odigrao sam dosta bolje drugo poluvreme nego prvo, zadovoljan sam svojom igrom. Osetio sam da mi je krenulo krajem prvog poluvremena, kada sam postigao koš uz faul. U drugom sam nastavio u istom ritmu", zaključio je Jaramaz.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво